Jumaat, Februari 24, 2012


Dibawah Semut siarkan kiriman E - Mail dari sahabat Semut yang duduk di Bentong berikutan dengan kebakaran besar yang berlaku baru - baru ni.

Dengar kata, hampir 30 buah rumah yang melibatkan seramai 134 orang penduduk turut menjadi mangsa dalam kebakaran tu.


Yang lebih teruk, kebakaran tu berlaku dibelakang sebuah stesen minyak. Nasib baik Bomba dapat halang api dari merebak ke stesen minyak tu.

Malangnya, terdengar rintihan dikalangan ahli - ahli PKR dikawasan tersebut kerana calon Ahli Parlimen yang dikompangkan oleh Si Ketua Penipu tu tak nampak muka pun.

ADUN Ketari dan Pegawai Daerah antara yang terawal tiba ditempat kejadian
Tapi nak sangat jadi Ahli Parlimen kata diorang. Bila berlaku musibah macam ni, batang hidung dia pun tak nampak. Nak kena tunggu orang jemput baru nak datang ke!!!

Itu belum jadi ahli parlimen, dah liat nak turun padang. Dah jadi nanti, tentu - tentu perangai dia jadi macam Si Nurul Izzah tu. Buat mengabihkan masa je pilih diorang!!! Jadi, baik tak payah dicalonkan lansung!!! Lagi bagus!!! Ada jugak faedahnya!!!
Categories: , , ,

1 ulasan:

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping