Jumaat, Mac 01, 2013


Bagi rakyat Malaysia yang dah masak dengan Penafian Si Ketua Penipu tu merupakan satu perkara yang sinonim dengan diri dia sejak dari dulu lagi.

Rakyat Malaysia ni dah cukup masak dengan perangai Si Haramjadah sekor tu. Walaupun dia jelas terlibat, tapi dia tetap nafikan jugak. Benda ni bukan baru bagi kita.

Dulu pun dia pernah jugak buat benda yang sama. Dia kata, individu didalam video seks dengan Chinadoll tu bukan dia walaupun pakar kata 99% itu adalah dia.

Tapi, dalam masa yang sama, dia menafikan perkara tu namun tetap tak ambik tindakan yang sepatutnya. Kenapa dia tak saman Datuk Eskay?

Sama jugak dengan apa yang berlaku terhadap pendedahan WikiLeaks yang menyatakan bahawa Si Ketua Penipu tu seorang Peliwat. Kenapa dia tak saman WikiLeaks?

Jadi, orang dah tak heran kalau dia keluarkan kenyataan penafian bahawa dia tak terlibat dalam insiden yang berlaku di Lahad Datu.


Nah! Itu kata Si Ketua Penipu tu. Dari kenyataan tu pun orang boleh nampak permainan wayang kulit Si Ketua Penipu tu secara terang - terangan.

Media antarabangsa dah pun mendedahkan hasil risikan pihak Kerajaan Filipina mengenai hubung kait Si Ketua Penipu tu dengan pihak penceroboh.


Hah! Apa lagi yang Si Ketua Penipu tu nak nafikan? Benda ni dah menjadi satu perkara biasa bagi dia. Jadi, dia nafi la kot celah mana sekali pun, rakyat takkan percaya. Dah nama pun Si Ketua Penipu. Apa lagi yang dia mampu buat!!! - seterusnya...
Categories: , , ,

1 ulasan:

 1. Ada watak menarik sebagai pemancing tegar berdiri ditebing sungai melompat riang ria waktu anak ikan SULU merentap insang Anak MELAYU.

  Watak itu juga pernah berhujah bahawa memang benar Umat Melayu ada yang mati kebuluran tak makan di Baling.

  Watak itu juga berlakon bahawa beliau hampir lumpuh dan mati.

  Watak itu juga menipu dan membelit Hadi Awang dalam isu kalimah Allah

  Sebagai pemancing tegar, watak itu akan kembali ke sungai dengan mata kail, umpan dan joran berlainan.

  Yang gemarkan watak itu akan terus menjerit "Daulat pemancing tegar!!!!" setiap kali beliau turun ketebing sungai.....

  BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping