Halaman

Ahad, April 01, 2012

GAMBAR SEKSI ASKAR WANITA LUAR NEGARA!!!

Algeria
Wah!!! Boleh tahan awek - awek askar yang datang dari luar Negara ni. Seksi - seksi belaka semuanya. Ni musuh nampak pun, mesti diorang fikir dua kali sebelum tembak.

Austria

Belgium
Tapi, askar Malaysia pun apa kurangnya. Bukan setakat askar je. Yang jadi askar Wataniah pun boleh tahan jugak mengancam. Pun orang pikir dua kali jugak kalau nak tembak.


Cuma, kalau nampak 'askar' sekor ni, jangan tunggu - tunggu. Nampak bayang je, tembak terus. Kasi hidup pun dia bukan menyenangkan orang. Buat menjahanamkan Negara je kerja dia. Tak de pun lagi BAGUS!!!


1 ulasan:

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.