Halaman

Ahad, April 08, 2012

KERJA UMNO? DAH AGAK DAH!!!


Sekarang ni, semua orang dah boleh agak dah tindakan susulan yang akan dilakukan oleh puak - puak Pakatan Pembangkang ni. 

Pantang ada isu sikit, semuanya nak dituduh UMNO buat. Nak pulak kalau isu tu menggaitkan pemimpin tertinggi parti diorang sendiri.

Macam mana diorang nak kata bahawa semua tindakan tersebut berkaitan dengan UMNO atau Barisan Nasional sedangkan yang ungkit cerita tu adalah dikalangan mereka sendiri?

Kan pelik tu. Diorang tuduh UMNO tanpa sebarang bukti berkaitan dengan dakwaan tersebut. Main cakap je ikut sedap mulut.

Kot kalau esok lusa ada dikalangan pemimpin mereka yang meninggal dunia akibat serangan sakit jantung pun diorang akan tuduh UMNO menjadi dalangnya.

UMNO la yang mengakibatkan dia sakit jantung. Nak pulak kalau yang mati tu sakit jantung akibat banyak merokok. Maka diorang akan kata yang Kerajaan benarkan penjualan rokok.

Dah macam tak de benda lain diorang nak buat gamaknya. Orang suruh bantu rakyat, diorang buat tak tahu je. Sekarang dah kena pada muka sendiri, baru la Padan Muka Diorang!!!

2 ulasan:

  1. SEMUA PARTI BODOH NAK MAMPUSLAH KALAU KORANG NAK TAU >>>...
    RAKYAT PUN BUTA !!
    SATU HARI NATI MALAYSIA AKAN AKU TAWAN ....\
    SEBAB MALAYSIA SEKARANG TAK MACAM DULU ...

    BalasPadam
  2. PEKIDA N PERKASA TU UMNO PUNYER KE BRO???? BODOH TOL KO NI...

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.