Sabtu, September 19, 2015

Halamak ai!!! Takkan la sampai tahap itu parti pimpinan Si Mat Sabu ni terdesak sangat nak dapatkan sokongan sehingga sanggup memperalatkan orang lain demi kepentingan Politik Peribadi mereka sendiri.

Kot ye pun diorang terdesak, jangan la sampai nak mendedahkan kemaluan diri sendiri kepada khalayak ramai. Sekarang dah tak pasal - pasal je semua orang nampak kemaluan diorang.

Orang pun tau la yang Si Mat Sabu tu memang jenis yang tak mampu nak tahan 'Nafsu Ghairah' dia bila tengok perempuan 'Dahi Licin'. Nak pulak yang kulit putih. Memang geram la dia dibuatnya.

Tapi jangan la sampai tahap diorang nak menabur fitnah terhadap orang lain sesuka hati diorang je. Jangan ingat semua orang suka sangat dengan apa yang diorang lakukan selama hari ini.

Sekarang dah terbukti bahawa parti pimpinan Si Mat Sabu tu memang sanggup melakukan apa sahaja demi menjaga kepentingan Politik Peribadi mereka sendiri. Dasar manusia yang tak sedar diri ni memang macam tu la perangainya. Diorang mana ada kemaluan!!!
KUALA LUMPUR - Model Felixia Yeap enggan dirinya dikaitkan dengan parti yang baru dilancarkan, Parti Amanah Negara (Amanah), selepas gambar kononnya menunjukkan beliau menyokong parti itu tersebar di rangkaian sosial.

Bekas model majalah Playboy yang memeluk Islam pada Julai tahun lepas itu berkata beliau tidak mahu gambar atau namanya digunakan untuk sesuatu yang mempunyai kaitan dengan politik. 

"Saya tidak berminat untuk terlibat apa-apa yang berkaitan politik. Sila padam gambar ini. Keadaan terdesak anda membuat anda kelihatan menyedihkan," kata Felixia atau nama Islamnya Raisha Rania, dalam laman Facebook, Sabtu. 


Gambar itu menunjukkan gambarnya dengan kata-kata, "Saya Felixia Orang Cina & Beragama Islam" dan "Islam rejects racism."
Categories:

2 ulasan:

  1. oit..saudara baru la seketurunan ngan laksamana cheng ho!
    ada gak dikalangan orang islam memandai2 ja ikut fikiran sempit mereka.nak juga mengatakan isu perkauman ada kat islam walhal ia dahpun bertaraf saudara seagama.tak sama taraf dgn dap daa.
    agama aku agama aku agama kau,agaama kau laa ada aq kesah.lain klu kau musuh kpd agama aq .. aq lawan he he

    BalasPadam
  2. Silap, orang melayu muka macam gorilla, sebab itu cina cabut lari australia . Orang arab dulu pandai al quran kisah nabi adam, ini lah namanya jihad aji ajis oiii, bukanya pegi undi dap, apa la lebai.

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping