Ahad, Mei 20, 2018

Bila Golongan MUNAFIK Berkata - Kata.

Nampak gayanya, semua kata - kata hinaan yang dilemparkan oleh Rejim Pakatan Baru terhadap kepimpinan Kerajaan sebelum ini mula memakan diri mereka sendiri satu persatu.


Rakyat ketika ini sedang melihat permainan Politik Munafik yang dilaksanakan oleh Rejim Pakatan apabila satu persatu hinaan itu seolah - olah terkena pada batang hidung mereka sendiri.


Jika dulu, Rejim Pakatan itu mendakwa pemberian Bantuan Rakyat 1Malaysia ini sebagai satu bentuk Rasuah terbuka dan menjatuhkan hukum HARAM bagi sesiapa yang menerimanya.


Mereka mendakwa tindakan Kerajaan sebelum ini memberikan BR1M hanya semata - mata untuk memancing undi sedangkan realitinya semua tahu bahawa tidak semua yang terima BR1M undi Barisan Nasional.


Bantuan Rakyat 1Malaysia ni dah mula diberikan sebelum Pilihan Raya Umum ke 13. Dan keputusan pada ketika itu, Pulau Pinang, Selangor dan Kelantan masih tidak dapat dikuasai oleh BN.


Dalam erti kata lainnya, dakwaan mengatakan bahawa Bantuan itu diberikan untuk memancing undi adalah tidak benar. Ianya hanya sekadar propaganda Politik Sempit Pakatan semata - mata.


Tapi sekarang, mereka tetap mengekalkan pemberian Bantuan tersebut dengan alasan kononnya ianya diperlukan oleh golongan yang memerlukan. Tinggal lagi, sekarang Rejim Pakatan Haprak tu tak sebut ianya sebagai Rasuah.


Sebaliknya, fatwa berkaitan dengan pemberian bantuan tersebut sudah di-HALAL-kan oleh Rejim Pakatan walaupun sebelum ini mereka sendiri melabelkan pemberian itu sebagai amalan "Cash Is King". Sekarang, siapa King yang suka MENIPU RAKYAT???
Categories: ,

5 ulasan:

 1. Skarang Brim tidk dsebut rasuah pula. Brim memang pun Halal. Brim untk rkyat yang susah. Ada Brim dapt meringankan beban rakyat.

  BalasPadam
 2. Mathir cuci kaki..
  Sapi dpt nama..

  BalasPadam
 3. Budak K pop tak kenal Mahathir. Org lain buat semua salah...rasuah, dedak dan haram. Dia buat semua betul suci dan murni lagi. Dulu kata ekonomi nak bangkrap...sekali Zeti kata lepas PH menguasai Putrajaya ekonomi bagus dan stabil malah rizab negara berada dlm paras tertinggi sejarah negara. Takkan dlm 3 hari PH pegang Putrajaya ekonomi dah melonjak itu belum tolak 2 hari cuti sempena pru14. Sememangnya ekonomi dah bagus dibawah pimpinan Najib. Lagi satu PH dulu kata kos ECRL adalah lebih rendah dari 55 bilion oleh BN. Akan dibatalkan sebab membazir jika PH menang. Bila dah menang kata ECRL akan diteruskan tapi kos pinjaman akan dinaikkan ke 66 bilion kata Daim. Mana pergi istilah membazir, jual negara ke cina dan sebagai nya...semua kutukan hilang apabila berkuasa. Kos bukan nya tturun seperti dikatakan...naik adalah. Bagus budak2 K Pop silap pangkah dapat taik ler jawabnya...haktuihhh.

  BalasPadam
 4. Budak K pop tak kenal Mahathir. Org lain buat semua salah...rasuah, dedak dan haram. Dia buat semua betul suci dan murni lagi. Dulu kata ekonomi nak bangkrap...sekali Zeti kata lepas PH menguasai Putrajaya ekonomi bagus dan stabil malah rizab negara berada dlm paras tertinggi sejarah negara. Takkan dlm 3 hari PH pegang Putrajaya ekonomi dah melonjak itu belum tolak 2 hari cuti sempena pru14. Sememangnya ekonomi dah bagus dibawah pimpinan Najib. Lagi satu PH dulu kata kos ECRL adalah lebih rendah dari 55 bilion oleh BN. Akan dibatalkan sebab membazir jika PH menang. Bila dah menang kata ECRL akan diteruskan tapi kos pinjaman akan dinaikkan ke 66 bilion kata Daim. Mana pergi istilah membazir, jual negara ke cina dan sebagai nya...semua kutukan hilang apabila berkuasa. Kos bukan nya tturun seperti dikatakan...naik adalah. Bagus budak2 K Pop silap pangkah dapat taik ler jawabnya...haktuihhh.

  BalasPadam
 5. Dedak..makanan haiwan..tk pn buar umpan ikan

  BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping