Jumaat, Ogos 12, 2011


Macam yang Semut kata awal pagi tadi, hari ini Si Zul Noordin tu akan mengadakan sesi demonstrasi bagi menyatakan bantahan mengenai isu murtad.

Isu tersebut timbul sejak pihak JAIS mengadakan 'Pemeriksaan' ke atas sebuah Gereja di kawasan Damansara Utama minggu lepas.

Dibawah, Semut paparkan sebahagian daripada gambar sekitar bantahan aman yang diadakan di Masjid Negeri di Shah Alam tengahari tadi.

Ps: Foto dari blog GAP dan DET. Laporan selanjutnya, akan menyusul kemudian.

YB Zulkifli Noordin sedang memberikan ucapan alu - aluan.

Diantara peserta - peserta yang hadir dalam sesi tengahari tadi.

Senator Ezam Mohd Noor pula sedang memberikan ucapan.
Categories: , , ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping