Berita Pahang

Rabu, Jun 13, 2012


Wow! Nora Danish kembali menghangatkan industri hiburan tanahair dengan memuatnaik videonya sendiri ke Youtube.

Dia tampil dalam keadaan yang agak sempoi serta ala - ala baru bangun tido gitu. Comel sungguh Mama Hot ni. Hehehe...


Nampak gayannya, artis-artis lama sekarang perlu berbuat demikian dek kerana saingan yang semakin tinggi dari artis-artis baru yang semakin ramai.



Video berdurasi 26 saat milik Nora Danish ini dimuatnaik oleh beliau sendiri untuk menyatakan ribuan terima kasih kepada peminat-peminat beliau yang mengikut beliau di twitter, facebook, shopping mall...(shopping mall???) dan sentiasa memberi sokongan moral kepada dirinya.



Turut terkandung di dalam video ini adalah keterujaaan Nora Danish yang menyaksikan Tiz Zaqyah menyanyi di Youtube. 

Jadi, korang tunggu apa lagi? Meh tengok video kat bawah ni. Kalau korang suka, jangan lupa tekan butang 'Like' tu ye. Selamat menonton!!!

Categories:

9 ulasan:

  1. Salam Tuan,

    Mohon Link blog TMS

    http://teamediaselangor.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Memang comel pun nora ni...

    BalasPadam
  3. dia betul2 comel... sayang Nora...

    BalasPadam
  4. BUKAN SETAKAT COMEL JE.. MMG MANJA SESANGAT.

    BalasPadam
  5. 1Malaysia semua...

    Daripada anda semua blog atau ber-facebook 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

    Dengan RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

    Kalau berminat, sila layari :

    (Versi English)
    http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


    (Versi Melayu)
    http://PelaburanHartanah.blog.com


    ( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


    Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

    Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

    BalasPadam
  6. Wow you so beautiful i<3į you nora danish

    BalasPadam
  7. cun nye nora... PANAS!!!

    BalasPadam
  8. Cntek nya n0ra

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

SH mohon maaf kerana terpaksa me'moderate'kan ruangan komen ini kerana ada komen datang dari sumber yang tidak dapat dikenal pasti.

Komen la banyak mana yang korang nak komen. Bagi la pandangan korang mengenai isu yang dibangkitkan. Insya Allah SH akan approve semuanya. KECUALI yang jelas melanggar Akta SKMM.

Sekian, terima kasih.

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Lain

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping