Sabtu, Disember 19, 2015

Nampak gayanya, kegilaan orang terhadap filem Star Wars ni memang pelbagai. Hidup dalam watak filem kegemaran Star Wars merupakan impian di zaman kanak - kanak bagi kebanyakan orang.

Tetapi bagi seorang penduduk Johor Bahru, Kimberly Lee Tan, impiannya menjadi kenyataan apabila menjadi sebahagian daripada watak dari filem terbaru Star Wars: The Force Awakens dengan kostum Darth Vader yang ditempah khas.
“Saya menempah kostum Darth Vader untuk filem Star Wars baru ‘The Force Awakens’ kerana saya merupakan peminat filem itu sejak dari tahun 1977 dan boleh dikatakan saya membesar dengan menonton filem itu.
“Walaupun Darth Vader dikaitkan dengan sisi gelap yang jahat, saya sentiasa meminati watak Sith Lord sejak kecil.
“Pada mulanya, saya mempunyai pakaian Darth Vader ditempah dari Amerika Syarikat dan dihantar melalui kurier ke Malaysia minggu lalu yang berharga kira-kira RM2,000,” katanya, sambil menambah bahawa pakaian yang popular diterima lengkap dengan pedang cahaya dan ‘cape’.
Tutor kecergasan berusia 46 tahun dari Filipina itu berkata, ianya adalah untuk keseronokan di dalam filem itu semata-mata bagi menghargai watak filem kegemarannya sejak dari kanak-kanak lagi.
Categories:

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping