Selasa, Mei 08, 2018

Usaha puak Pakatan Haprak yang diketuai oleh DAPigs untuk menghasut rakyat nampak gayanya tidak kesampaian apabila meeka GAGAL menjawab persoalan dari rakyat secara terbuka.


Maka sebab itu dalam mana - mana ceramah yang mereka adakan, hanya isu basi sahaja yang dikitar semula. Tiada sebarang isu yang boleh mereka banggakan mengenai wakil mereka sebelum ini.


Bila ditanya, apa sumbangan wakil DAPigs yang menjadi pemimpin selama 5 tahun terdahulu, puak DAPigs itu hanya terdiam. Mereka tidak dapat memberikan jawab dengan jelas.


5 tahun wakil DAPigs tidak menjalankan tugas mereka selaku ADUN mahupun Ahli Parlimen. Alasan yang biasa digunakan, mereka tidak mempunyai kuasa untuk membantu rakyat.


Wakil DAPigs ini hanya membuat dakwaan kononnya mereka bukan Kerajaan. Maka sebab itu mereka kata mereka tidak dapat membantu sedangkan alasan itu hanya sekadar RETORIK semata - mata.


Selama 5 tahun, wakil DAPigs ini lebih banyak menghabiskan masa diluar, berpolitik tanpa memberi sebarang keuntungan kepada rakyat secara keseluruhan. Mereka hanya tahu nak menyalahkan orang lain.


Maka sudah cukup lah 5 tahun wakil DAPigs ini menipu rakyat dengan alasan sedemikian rupa. Cukup la 5 tahun mereka memomokkan rakyat dengan tuduhan fitnah yang tidak berasas. Rakyat mahu wakil yang boleh menjaga kebajikan, bukannya wakil yang pandai MENIPU!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping