Jumaat, Mei 04, 2018

Tular didalam laman media sosial sejak malam semalam gambar seorang lelaki mirip Presiden PAN, Si Mat Sabu sedang memeluk seorang wanita didalam kereta sehingga ianya menimbulkan persoalan.


Ianya disusuli dengan satu sidang media yang diadakan oleh tiga orang individu yang mendakwa mereka merupakan ahli parti yang diketuai oleh bekas pemimpin PAS itu semalam.


Turut didedahkan kepada umum ialah perbualan intim diantara wanita didalam gambar itu dengan Si Mat Sabu tu. Jurucakap kumpulan itu tampil mendesak penjelasan berhubung isu tersebut.


Namun, laporan yang disiarkan melalui FMT malam semalam, Presiden parti Ternakan DAPigs itu hanya mendakwa pendedahan yang dibuat oleh kumpulan terbabit sebagai satu 'Kebiasaan'.


Antara lain, Si Mat Sabu tu mendakwa pendedahan sedemikian kerap berlaku dalam Pilihan Raya bagi memburukkan imej dirinya dan menjelaskan dia tidak mengenali individu berkenaan.


Soalnya, adakah pendedahan yang dibuat itu benar? Jika ianya hanya sekadar Berita Palsu, Si Mat Sabu tu boleh membuat laporan kepada pihak Polis supaya ianya disiasat dibawah Akta Anti Berita Palsu atau memfailkan saman terhadap individu terbabit!!!
Categories: ,

2 ulasan:

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping