Jumaat, Mei 25, 2018


Apa perlunya seorang Menteri cuba mengeluarkan kenyataan sedemikian sedangkan hakikatnya rakyat hari ini sememangnya sudah terdedah kepada maklumat yang berada dihujung jari mereka?


Adakah Menteri tu ingat rakyat Malaysia ni semuanya bodoh dan mudah untuk ditipu dengan kenyataan sedemikian rupa hanya semata - mata untuk menutup kezaliman yang dilakukan?


Apakah Menteri tu ingat rakyat Malaysia tidak tahu bahawa sebahagian daripada kakitangan SPAD itu sememangnya bertugas dibawah JPJ yang selama ini telah dipinjamkan kepada Suruhanjaya tersebut?


Apakah Menteri itu ingat dengan kenyataan sedemikian mampu mengubah persepsi terhadap kezaliman Rejim Pakatan ke atas rakyat yang kebanyakkannya terdiri dari kalangan orang Melayu itu?


Apa yang pasti, rakyat di Malaysia ni bukannya seperti Katak dibawah kolong yang boleh diperlekehkan sedemikian rupa. Jangan anggap rakyat di Malaysia ini mudah diperbodohkan dengan mainan Politik Longkang yang menjadi kebiasaan Menteri sebelum ini!!!
Categories: ,

2 ulasan:

  1. Engkau Gila ya

    BalasPadam
  2. Bagi la kerajaan berfikir dulu..Lepas raya nanti..
    skrg.. bagi staff spad tu rehat dulu..
    Atau terus cari keja baru.. ok jugak.. kerajaan ok je

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping