Khamis, Mei 24, 2018


Kalau nak jadi penyokong pun, jangan sampai jadi golongan MUNAFIK. Tapi sifat itu yang ditonjolkan oleh penyokong Rejim Pakatan hari ini. Kebanyakkannya lebih suka nak tegakkan benang yang basah.


Jik sebelum ini, berdegar - degar laman portal Merosakkini menjadi tempat meluahkan rasa kurang puas hati penyokong Pakatan terhadap polisi yang dibuat oleh Kerajaan Barisan Nasional.


Boleh dikatakan siang malam laman portal itu memutarkan tuntutan serta desakan yang dibangkitkan oleh puak Pakatan secara terbuka, termasuk pemansuhan hutang PTPTN.


Tapi hari ini, selepas Rejim Pakatan dibentuk, laman portal itu tiba - tiba berubah menjadi sebuah laman media yang bertanggungjawab menuntut agar peminjam PTPTN itu membayar semula hutang mereka.


Bukan ke sepatutnya laman portal itu terus mendesak agar Rejim Pakatan menunaikan janji mereka untuk menghapuskan hutang tersebut seperti yang pernah mereka lakukan selama ini?


Itu baru isu yang berkaitan dengan hutang PTPTN. Belum lagi dengan tuntutan dan janji lain dalam manifesto yang sehingga ke hari ini masih GAGAL ditunaikan oleh Rejim Pakatan kepada pengikut - pengikut yang mengundi mereka sebelum ini!!!
Categories:

6 ulasan:

 1. Itu merupakan tanda-tanda semua janji yg ditaburi pada PRU 14 akan dicapati. Masih belum insaf ke wahai pengundi kalangan anak2 muda kpop? Sedarlah... jangan pejamkan mata kalian!

  BalasPadam
 2. nape bang? meroyan ye...

  BalasPadam
 3. MALAYSIAKINI DITUKAR KEPADA "MEROSAKKINI".LEBIH ELOK DITUKAR KEPADA "MUNAFIKINI" (IN ENGLISH THE LATEST HYPOCRATE)

  BalasPadam
 4. MALAYSIAKINI DITUKAR KEPADA "MEROSAKKINI".LEBIH ELOK DITUKAR KEPADA "MUNAFIKINI" (IN ENGLISH THE LATEST HYPOCRATE)

  BalasPadam
 5. setakat ni aku dah kenyang makan capati..4 atau 5 keping..burp!

  BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping