Khamis, September 15, 2011


Hari ni hari paling pertuah bagi Semut bila dapat merayap di Universiti Malaysia Pahang dekat Gambang, Kuantan.


Bertuah bukan sebab apa. Tapi Semut berpeluang menatap dengan lebih rapat ikon Bapa Permodenan Malaysia iaitu Tun Dr. Mahathir Mohamed.


Mantan Perdana Menteri tu memenuhi undangan pihak UMP yang telah menjemput beliau untuk menyampaikan Syarahan Perdana bertajuk Cabaran Pemimpin Masa Depan.


Punya la ramai yang datang. Sampai sesak dewan. Walaupun masih ada ruang dikiri dan kanan dewan, tetapi bilangan kerusi pulak tak mencukupi.


Yang paling Semut tertarik sekali ialah mengenai sambutan pelajar - pelajar UMP sendiri. Cukup meriah. Sampai ada yang menangis bila dapat bersalam dengan beliau.

Apa isi kandungan syarahan yang disampaikan oleh TDM di UMP ni? Kemudian Semut bagi tau ye. Biar Semut berehat dulu jap sambil edit video syarahan TDM petang tadi. Tunggu...
Categories:

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping