Sabtu, November 21, 2015

Nampak gayanya Si Nurul Izzah tu terpaksa tinggal bersendirian apabila timbulnya isu kontroversi yang mengaitkan diri dia baru - baru ini. Habis semua orang hanya meminggirkan diri dia.

Walaupun sebelum ini, ada jugak la mereka yang cuba membela Si Nurul Izzah tu dengan alasan - alasan yang tak masuk akal. Tapi itu hanya sekadar menambah-burukkan lagi keadaan.

Tambah memburukkan lagi keadaan ialah apabila ada yang lansung tak nak ambik port dan hanya sekadar menyatakan bahawa mereka 'Tak Tahu' mengenai perkara yang dibangkitkan.

Maka disebabkan itu, Naib Presiden PKR, Si Nurul Izzah itu dikatakan bersendirian selepas pertemuannya dengan waris kesultanan Sulu, Jacel Kiram, dikecam oleh pelbagai pihak.

Bahkan, Setiausaha Agung PKR Rafizi Ramli awal-awal lagi menegaskan yang dia tidak tahu menahu mengenai pertemuan yang kononnya diaturkan oleh oleh pihak berkuasa Filipina seperti didakwa oleh Nurul Izzah.
Saya tak tahu apa-apa mengenai perkara itu, Saya tidak ada di sana. Saya bukannya suami dia,” ujar Rafizi yang juga Ahli Parlimen Pandan, katanya dipetik daripada BNBBC.
Sokongan lantang kepada Nurul Izzah hanya datang dari Latheefa Koya yang mempertahankan pertemuaan Ahli Parlimen PKR Lembah Pantai itu dengan Jacel.


Menurut BNBBC, Latheefa melenting dengan kenyataan Menteri di Jabatan Perdana bahawa Nurul Izzah patut dirujuk ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Parlimen ekoran pertemuannya yang dianggap menyinggung perasaan rakyat negara ini.
Categories: ,

3 ulasan:

  1. Nurul patut dilucut kerakyatannya kerana mengkhianati Agung dan negara.

    BalasPadam
  2. Nak buat macamne...DNA kotor

    BalasPadam
  3. sengaja atau hilang akal....

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping