Isnin, April 09, 2018

"Pada satu ketika dulu tiada ada siapa yang yakin parti ini boleh survive.

"Ada yang keluar kenyataan kata kita hanya boleh bertahan enam bulan. Dan orang yang menyatakan itu InsyaAllah akan menggunakan lambang PKR dalam PRU14," Azmin berucap di hadapan kira-kira 3,000 anggota parti itu yang berhimpun di Kompleks Belia dan Sukan di Shah Alam.

"Ini kejayaan yang telah kita capai. Tidak mudah bagi kita mencapai tahap ini," jelas beliau.

Kemungkinan besar kenyataan yang dikeluarkan oleh Si Azmin Ali adalah disebabkan rasa rasa marah kerana Tun Mahathir tidak mencalonkan nama dia sebagai Perdana Menteri Pakatan Haprak tu.


Jelas Tun Mahathir, nama Azmin Ali tidak disebut dalam Majlis Permuafakatan Pakatan yang diwakili oleh pemimpin - pemimpin DAPigs, PKR, PAN serta PPBM yang telah diadakan sebelum ini.


Namun apa yang jelas, kenyataan itu membuktikan bahawa PKR telah berjaya memalukan Tun Mahathir secara terbuka dan memberikan gambaran bahawa bekas Perdana Menteri itu sanggup menjilat ludahnya sendiri untuk memenuhi kehendak Politik Peribadinya!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping