Ahad, April 29, 2018

Rentetan dari rengekkan yang diluahkan oleh calon DAPigs bagi DUN Ketari semalam yang mendakwa kononnya SPR cuba menipu pendaftaran calon BN, namun ianya sedikit pun tidak menjejaskan keadaan.


Calon DAPigs itu ternyata hanya cuba mencipta persepsi buruk terhadap SPR dan mewujudkan provokasi yang tak tentu arah kerana mereka TAKUT KALAH dalam Pilihan Raya kali ini.


Realitinya, rakyat tidaklah sebodoh seperti mana yang mereka sangkakan. Sebaliknya, rakyat Malaysia sendiri sudah sedia maklum bahawa DAPigs lebih awal cuba untuk menipu rakyat.


Perkara itu bukan dinyatakan oleh penyokong Barisan Nasional. Tetapi diakui sendiri oleh pengikut DAPigs yang ternyata kecewa apabila pucuk pimpinan parti itu bersetuju untuk menggunakan logo PKR.


Rata - rata ahli DAPigs meluahkan rasa kecewa itu dengan menyifatkan tindakan itu hanya akan merugikan parti apabila ianya akan menyebabkan kekeliruan berlaku dikalangan rakyat secara keseluruhan.


Apa yang jelas, tindakan DAPigs yang cuba berselindung disebalik logo PKR itu hanya sekadar untuk menyembunyikan agenda Politik Chauvanist mereka yang tidak pernah berubah.


Kalau sebelum bertanding malah sebelum penamaan calon pun DAPigs berani menipu rakyat dengan menggunakan taktik sedemikian, apatah lagi jika mereka dapat merampas kuasa kelak. Apa lagi penipuan yang akan dilakukan selepas ini!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping