Khamis, April 19, 2018

Antara ‘kejayaan’ yang paling besar dicapai oleh Rejim DAPigs di Pulau Pinang dan Rejim Pakatan Azmin di Selangor selama diorang memerintah adalah dengan merosakkan alam sekitar.


Lihat sahaja apa yang telah berlaku di Pulau Pinang sebelum ini. Banyak bukit digondolkan, lereng diratakan dan pesisir laut ditambak hanya semata - mata untuk meraih untung dengan cepat.


Di Selangor, mereka menggalakkan perlombongan pasir dikomersialkan secara besar-besaran yang membabitkan keluarga Menteri Besar sedangkan sebelum ini, diorang juga yang menentang habis - habisan.


Selain itu, isu pembuangan sampah yang tidak terkawal masih juga GAGAL diselesaikan oleh Si Azmin Ali walaupun sebelum ini dia pernah berlakon terjun dalam longkang selepas berjaya merampas kuasa di Selangor.


Itulah perangai sebenar puak Pakatan Haprak ni. Habis semua harta alam sekitar dirosakkan. Bila alam sekitar dibinasakan, bencana alam berlaku seperti banji besar dan tanah runtuh. Yang untung siapa? Kroni - kroni dan anak beranak diorang juga!!!


#TolakPakatanPRU14 #PakatanProDAP
Categories: , ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping