Sabtu, Mei 05, 2018

Dah macam - macam FITNAH kita dengar dari mulut puak Pakatan Haprak, terutamanya dari pemimpin PKR berhubung isu pemecatan Si Khalid Ibrahim sebagai ahli parti tersebut sebelum ini.


Ada yang mendakwa Si Khalid Ibrahim tu dipecat kerana enggan menyerahkan tampuk pemerintahan Selangor kepada Wan Azizah. Maka dia dipecat kerana tidak memberi laluan kepada Presiden.


Kemudian ada juga yang mendakwa Si Khalid Ibrahim itu dipecat sebab dia nak melaksanakan lebuhraya bertol. Tapi bila Khalid dipecat pun, Rejim Pakatan Selangor tetap menjalankan projek tu juga.


Tak kuran juga fitnah yang dilemparkan terhadap Khalid Ibrahim kononnya bekas Menteri Besar Selangor itu cuba berkompromi dalam isu pengambil-alihan pengurusan air di Selangor.


Tapi, dalam pendedahan terbaru yang dibuat oleh Khalid Ibrahim sendiri, dia menyatakan bahawa dia telah dipecat kerana enggan mengambil duit rakyat untuk kegunaan Politik partinya sendiri.


Soalnya, adakah pendedahan yang dibuat oleh Khalid Ibrahim itu benar? Jika tidak, adakah PKR akan mengambil tindakan terhadap bekas Menteri Besar Selangor itu kerana membuat dakwaan yang bukan - bukan?
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping