Sabtu, Mei 05, 2018

Nampak gayanya bibit - bibit puak Pakatan Haprak nak mempertikaikan bidang kuasa dan tugas Polis memang semakin ketara apabila Si Nurul Izzah ni secara terbuka mempersoalkan kewujudan Polis Gerakan Am.


Antara lain, Si Nurul Izzah tu mendakwa Negara sekarang tidak memerlukan perkhidmatan anggota pasukan Polis Hutan kerana fahaman Komunis sekarang sudah tidak wujud di Malaysia.


Video mengenai ucapan Si Nurul Izzah, calon PKR bagi Parlimen Permatang Pauh itu menjadi tular melalui aplikasi laman media sosial dan ianya turut dikongsikan laman Facebook Friend Of PDRM.
Secara tidak lansung, kenyataan Si Nurul Izzah itu boleh dianggap satu penghinaan terbuka terhadap sumbangan yang telah diberikan oleh anggota pasukan Polis Hutan selama hari ini.


Malah, tidak cukup setakat itu sahaja. Bahkan Si Nurul Izzah tu turut memperlekehkan peranan Unit Cawangan Khas (Special Branch) yang menjalankan tugas mereka untuk menjamin keselamatan Negara.


Apa yang jelas, tindakan pemimpin Pakatan Haprak seperti Si Nurul Izzah ini membuktikan bahawa mereka memang mempunyai hasrat untuk membubarkan anggota pasukan keselamatan sekiranya berjaya merampas kuasa di Putrajaya kelak!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping