Isnin, Februari 13, 2012


Tak pernah sekali pun Si Ketua Penipu ni tak tersasul bila bukak mulut sejak dia dilepaskan dari kes meliwat Si Mohd Saiful tempoh hari.

Setiap kali dia bukak mulut je, pasti apa yang keluar tu akan memakan diri dia sendiri. Dari isu LGBTnya sampai la ke isu menyokong keselamatan Israel.

Menyedari bahawa kesilapan itu hanya membawa padah kepada perjuangan Politik dia, maka Si Ketua Penipu tu terus mendiamkan diri sehingga ke hari ini.

Sampaikan martabat dia diangkat didalam majalah porno Jepun mengenai isu video Chinadoll pun dia buat tak kisah sedangkan ia lebih memburukkan keadaan.

Dia lansung tak tampil bagi mengecam tindakan tersebut sebaliknya dia hanya mendiamkan diri sahaja seolah - olah bangga dengan penyiaran gambar tersebut.

Tapi, wayang dikalangan puak - puak Pembangkang ialah gambar dia berjumpa dengan Presiden Palastine bagi menutup semula isu berkaitan dengan sokongan terhadap Israel.

Itu semua orang tahu yang dia hanya wayang je pergi berjumpa dengan orang tu semua. Nampak sangat dia dah malu akibat mengeluarkan sokongan tu dulu.

Dengar kata, imej Si Ketua Penipu tu kembali buruk dikalangan sekutunya dari Amerika dan Israel. Ianya menyukarkan keadaan untuk dia dapat dana tambahan untuk PRU.

Namun, yang paling orang heran sekali ialah dia tak buat apa - apa tindakan pun tatkala dua pemimpin utama dalam Pakatan Pembangkang bercakaran sehingga hari ini.

Takkan dia tak tau yang Haji Hadi dengan Si Karpal Whilchar tu tengah sibuk - sibuk bergaduh sesama sendiri? Tak de orang hantar makluman kepada dia ke?

Karpal sebelum ini mintak PAS lebih bersikap terbuka untuk menerima Hari Valentine. Tapi PAS tegas menolaknya. Ini membuatkan Si Karpal Whilchar tu bertambah bengkak.

Takkan dalam isu ni Si Ketua Penipu tu nak diamkan sahaja dan membiarkan hubungan diantara dua pemimpin ini retak berpanjangan?

Hakikatnya, Si Ketua Penipu tu dah tak ambik kisah sangat dah dengan apa yang berlaku diantara rakan - rakan dia sendiri sebab dia tenggelam diselubungi kebanggaan. Jadi, pegi mampus la dengan Haji Hadi dan Karpal Whilchar!!! Dia peduli apa!!!
Categories: , , ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping