Jumaat, Februari 19, 2016

Haduyai!!! Kesian betul tengok Anak Si Ketua Penipu ni. Mudah sangat dia nak meroyan benda yang bukan - bukan semata - mata kerana tidak memberi sebarang keuntungan kepada Politik dia.

Dek kerana Kerajaan nak pinda Akta OSA bagi memastikan rahsia rasmi Kerajaan kekal terpelihara, mula la Si Nurul Izzah ni hilang akal dan meroyan mengalahkan Kucing nak Beranak.

Kata Si Nurul Izzah, tindakan pihak Kerajaan nak meminda Akta Rahsia Rasmi 1972 (OSA) adalah semata - mata kerana nak melindungi rahsia 'Pak Menteri' dari diketahui secara umum.
"Ada apa pada OSA sehingga perlu dipinda? Adakah ini sebagai cubaan untuk lindungi rahsia Pak Menteri semata-mata," kata Nurul Izzah.
Aduhai!!! Singkat bebenor pemikiran anak Si Ketua Penipu ni. Itu je ke yang dia dapat lihat dengan kewujudan Akta OSA tu? Benda lain dia dah tak nampak ke? Takkan buta sangat mata dia.

Si Nurul Izzah ni sedar tak bahawa tanpa pembaharuan Akta OSA ni membolehkan Kerajaan dan Kedaulatan Negara berada dalam keadaan yang terancam bila ramai pembelot?

Tak mustahil sekiranya mereka yang selama ini Taksub dengan puak - puak Pakatan Haprak tu sanggup melakukan perkara diluar dugaan dengan menjual maklumat kepada musuh Negara.

Mungkin Si Nurul Izzah tu lupa apa yang telah dilakukan oleh Xavier Justo yang pernah ditawarkan habuan yang lumayan untuk menjual maklumat bekas syarikat dia kepada pihak ketiga.

Lagi pun, sama ada pihak Kerajaan pinda atau tidak akta tersebut, bukannya memberi sebarang siginifikan kepada puak - puak Pakatan Haprak tu. Sebab orang macam Si Nurul Izzah tu lebih suka 'Menabur Fitnah' dari nak bercerita benda yang betul kepada rakyat!!!
Categories: ,

3 ulasan:

  1. poyo btol blog ni...macai ea...??

    BalasPadam
  2. JOM PAKAT2 BATALKAN SEMUA UNDANG.KITA PAKAT2 KEMBALI KEZAMAN SEMERAH PADI.SIAPA KUAT JADI RAJA,SIAPA SAMSENG JADI DEMANG,SIAPA GEDEBE JADI PENGHULU.NAK?

    BalasPadam
  3. Dia mana tahu apa. Motifnya nak bebaskan kepala bapak dia.

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping