Khamis, Ogos 04, 2016

Hahaha!!! Bengkak juga Si Azmin ni bila Si Chagubard tu secara terbuka mendedahkan kemaluan salah seorang Exco PKR Selangor mengenai isu skandal Paya Indah Wetland tu ye.

Sampai tahap Si Menteri Besar Selangor tu mendakwa Si Chagubard ni dah makan dedak. Dedak siapa yang Si Chagubard ni makan Azmin? Boleh tolong jelaskan sikit tak supaya semua orang tau.

Yang kita taunya, Si Chagubard ni seorang yang tegar menyokong kem Wan Azizah. Mungkin Si Azmin tu nak tuduh yang Si Chagubard tu ambik dedak dari kem Wan Azizah kot.

Maklum la. Pada ketika ini, perbalahan dalaman dan perebutan kuasa diantara kem Wan Azizah dan juga kartel Si Azmin tu masih lagi berpanjangan walaupun ianya sudah menjadi suam - suam.

Jadi, tak heran la kalau Si Menteri Besar Selangor tu cuba mendakwa kononnya Si Chagubard tu menerima dedak dari kem Wan Azizah kerana mendedahkan skandal tersebut.

Persoalannya, adakah pendedahan yang dibuat oleh Si Chagubard tu betul atau tidak? Sekiranya pendedahan yang dibuat tu tidak betul, kenapa Si Azmin tu tak nak ambik tindakan?

Secara terang - terangan Si Chagubard tu menuduh Exco PKR Selangor tu menipu dan berbohong dalam kenyataan medianya sebelum ini berhubung isu status tanah Paya Indah Wetland tu.
"Bila mendapat kenyataan akhbar kawan saya YB Elizabeth Wong yang dihantar oleh teman wartawan saya hanya mampu tersenyum saya sifatkan satu lagi kenyataan tergesa – gesa dan hanya penipuan bagi menutup penipuan.
"Kegagalan menulis tarikh dalam kenyataan media itu sendiri menggambarkan dia tergesa – gesa dan panik, bagaimana Exco yang punya pejabat dan kakitangan yang lengkap boleh melakukan kesilapan sebegitu kerana tergesa – gesa dan panik," jelasnya dalam satu kenyataan media hari ini.
Maka persoalan pokoknya sekarang, siapa yang berbohong? Adakah Si Chagubard tu yang berbohong kerana dia makan dedak ATAU Rejim Pakatan Selangor tu yang berbohong sehingga mereka takut nak ambik tindakan terhadap Si Chagubard tu!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping