Khamis, April 06, 2017

Heh! Nampak gayanya, strategi Si Mahfuz Bean tu nak mendapatkan sokongan simpati murahan dari kalangan penyokong PAS hanya sekadar sia - sia. Sebaliknya, dia hanya memalukan diri dia sendiri.

Dalam kenyataan yang dibuat sebelum ini, Si Mahfuz Bean tu mendakwa kononnya dia tidak dimaklumkan bahawa Muktamar Tahunan PAS akan diadakan pada penghujung bulan April ini nanti.


Sebagai membalas kenyataan tersebut, Timbalan Presiden PAS tampil memberikan penjelasan bahawa Muktamar PAS itu hanya perlu dihadiri oleh para perwakilan bagi kawasan.

Bahkan, ketiadaan bekas Ketua Penerangan PAS itu ke Muktamar parti yang bakal berlangsung hujung bulan ini tidak akan memberi sebarang kesan kepada perhimpunan tersebut.

Menurut kata Pak Berahim, perhimpunan itu hanya diwajibkan kepada barisan perwakilan parti, justeru ketiadaan Ahli Parlimen Pokok Sena itu tidak akan menjadi satu krisis atau halangan. 
"Muktamar perwakilan sahaja yang hadir ataupun pemerhati, kalau dia nak jadi pemerhati dia hadirlah tapi yang tentu hadir, perwakilan saja. Yang bukan perwakilan tak terlibatlah, dia tak terlibat pun (tak apa)," katanya.
Dalam erti kata lainnya, kalau Si Mahfuz Bean tu nak datang atau pun tidak, itu dia punya pasal. Tak payah la Si Mahfuz Bean tu nak meroyan macam orang yang hilang akal tak tentu arah.

Pokok pangkalnya, bagi PAS, sama ada Si Mahfuz Bean tu datang atau pun tidak ke Muktamar Tahunan, ianya tidak memberikan sebarang kesan kepada parti. Kalau datang pun dia tak membawa faedah, kalau tak datang pun Lagi Baik!!!
Categories: ,

1 ulasan:

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping