Selasa, Mac 13, 2018

Wah!!! Senang betul kerja Si Mak Lampir ni jadi Ahli Parlimen dan juga wakil rakyat ya. Bila kes takde air, pandai pulak dia suruh rakyat datang tadah air bukit. Banyak cantik dia punya muka ya.

Kalau sebelum ni, kuat betul puak Pakatan Haprak tu gelak bila ada pemimpin Barisan Nasional keluarkan kenyataan yang dilabelkan 'Membodohkan Rakyat' seperti ini. Kali ini, kenapa diorang diam?

Kenapa diorang tak hentam Si Mak Lampir ni dengan kenyataan yang 'Membodohkan Rakyat' sedangkan hakikatnya, krisis air yang melanda Selangor ketika ini adalah bukti kelemahan Pakatan memerintah.
Itu yang sebelum ini orang tua - tua selalu berpesan. Jadi manusia, kita jangan tayang sangat sifat sombong, jangan mudah bongkak, jangan mudah bangga diri dengan apa yang kita buat.

Tapi pesanan orang tua - tua tu yang tak dipedulikan oleh Rejim Pakatan Selangor pimpinan Si Azmin Ali tu. Sebaliknya, dia lebih suka mendabik dada membanggakan diri tak tentu arah.

Sekarang, Tuhan balas semula kesombongan, keangkuhan dan sifat bongkak yang dipamerkan selama hari ini dengan krisis air di Selangor. Pun orang macam Si Mak Lampir dan Si Azmin Ali tu tak reti nak insaf jugak ke? Masih lagi nak sombong tak tentu arah!!!
Categories: ,

1 ulasan:

  1. SPRM...apa crita ttg siasatan terhadap harta si Zuraidah muka buruk ni...kenape hangat2 tahi ayam je..

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping