Khamis, April 05, 2018

Dalam laman media sosial Instagram yang dimiliki oleh Si Nurul Izzah semalam, jelas dinyatakan bahawa usia perjuangan yang diwujudkan oleh PKR kini sudah menjangkau 19 tahun.


Umum mengetahui bahawa kewujudan PKR adalah untuk menentang pemerintahan Tun Mahathir yang pada ketika itu dituduh bertanggungjawab memecat jawatan bapa kepada Nurul Izzah.


Bahkan, Nurul Izzah yang pada ketika itu baru berusia belasan tahun turut diheret ke kancah Politik dan melabelkan Tun Mahathir sebagai seorang pemimpin Diktator yang zalim.


Tapi ternyata, perjuangan selama 19 tahun yang dibawa oleh PKR itu hanya sekadar wayang Politik mereka semata - mata kerana PKR hari ini bukan sahaja terpaksa menjilat ludah mereka sendiri.


Lebih malang lagi ialah apabila pucuk pimpinan PKR hari ini dilihat sanggup menjadi Pencacai Penjilat Bontot kepada orang yang dituduh zalim dan kejam pada suatu ketika dahulu.


Malah Nurul Izzah sendiri sanggup menjadi pemimpin MUNAFIK secara terbuka apabila memaksa ahli - ahli parti itu menerima Tun Mahathir yang dilabelkan sebagai seorang Diktator.


Kerana apa perkara ini berlaku? Kerana pemimpin Politik seperti Si Nurul Izzah ni hanya lebih mementingkan soal nak menjaga kepentingan Politik Peribadi mereka sendiri. Maka sebab itu dia sanggup menjadi seorang pemimpin HIPOKRIT secara terang - terangan!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping