Isnin, April 30, 2018

Siapa yang tak kenal dengan Si Rafizi, Raja Fitnah dalam PKR ni. Bagi Pakar Fitnah PKR, dia dan Fitnah ni dah menjadi sebahagian dari 'Darah Daging' dia sendiri. Tanpa fitnah, siapalah Si Rafizi ni.


Terbaru, Si Rafizi tu mungkin ingat Ketua Pemuda UMNO Malaysia, Khairi Jamaluddin sedang sibuk berkempen dalam Pilihan Raya Umum kali ini sehingga terlupa fitnah yang cuba disebarkan.


Tapi Rafizi silap. KJ hari ini bertegas akan ambil tindakan terhadap fitnah yang cuba disebarkan oleh Naib Presiden PKR itu melalui aplikasi media sosial berhubung isu calon PKR yang dilaporkan tidak layak menjadi calon.


Mana tidaknya, jelas fitnah Rafizi itu satu kesalahan mengikut Akta Antiberita Tidak Benar 2018. Bukan itu saja Rafizi juga sengaja main isu perkauman di kalangan pengundi di Rembau.


Antara lain, Si Rafizi tu cuba menghasut masyarakat India untuk ”membalas dendam” terhadap Barisan Nasional kerana sengaja tidak membenarkan calon mereka bertanding dalam PRU kali ini.


Sudahlah ada kes mahkamah, tak layak jadi calon, masih tak serik-serik lagi Si Rafizi tu nak menabur fitnah terhadap orang lain tak tentu arah? Kali ini, kalau kena saman dengan KJ, adakah Si Rafizi akan buat lagi video untuk menagih simpati murahan dari kalangan rakyat!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping