Selasa, April 03, 2018

Dalam diam, PKR cuba memburukkan Tun Mahathir dengan memberikan gambaran kononnya bekas Perdana Menteri itu masih sayangkan kartel konsesi tol yang diwujudkan sebelum ini.


Dalam kenyataan yang dibuat sebelum ini, Wan Azizah mendakwa Pengerusi Pakatan Haprak tu terpaksa bersetuju dengan cadangan untuk memansuhkan konsesi tol di Malaysia.


Umum mengetahui bahawa kartel konsesi tol yang sedia ada pada ketika ini diwujudkan sewaktu Tun Mahathir menjadi Perdana Menteri dan kebanyakkan konsesi itu diagih kepada kroni - kroninya.


Bahkan, puak Pakatan Haprak itu sebelum ini turut menjadikan isu berkaitan yang dengan amalan Kronisme sebagai bahan untuk mengutuk serta mempertikaikan pentadbiran Tun Mahathir.


Namun apa yang jelas, tindakan yang cuba dilakukan oleh puak Pakatan Haprak tu pada hari ini hanya sekadar mahu memalukan bekas Perdana Menteri itu secara terang - terangan.


Maka sebab itu mereka menjanjikan manifesto yang tidak masuk akal seperti pemansuhan konsesi tol yang pada hakikatnya terpaksa dibayar dengan harga tinggi walaupun cadangan tersebut tidak dipersetujui oleh Tun Mahathir secara terbuka!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping