Ahad, April 01, 2018

DAPigs boleh umum seramai mana calon Melayu yang akan mewakili parti itu dalam Pilihan Raya Umum yang akan datang. Tapi ianya sedikit pun tidak merubah agenda parti itu.


Biarpun Lim Kit Siang sebut depan pengikut - pengikutnya di Johor bahawa parti itu akan menjaga Rejimen Askar Melayu DiRaja (RAMD), tetapi itu hanya sekadar wayang Politik mereka.


DAPigs sedar bahawa tidak semua pihak mengetahui bahawa kuasa Raja - Raja Melayu dan kuasa Yang DiPertuan Agong boleh dipinda meskipun ianya termaktub dalam Perlembagaan.


Malah, DAPigs juga tidak pernah mengubah dasar perjuangan mereka untuk mewujudkan sebuah Negara Republik serta menghapuskan Hak Keistimewaan Melayu di Malaysia pada ketika ini.


Itu hakikat yang tidak dinyatakan oleh DAPigs. Itu perkara yang sengaja disembunyikan dari pengetahuan orang ramai. Realitinya, orang Melayu yang menjadi calon DAPigs hanya sekadar kosmetik parti itu untuk memperbodohkan pengikut - pengikut mereka sendiri!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping