Khamis, Mei 03, 2018

Dalam musim berkempen Pilihan Raya Umum ini, memang sudah menjadi 'trend' apabila ada ahli yang mengambil tindakan untuk keluar dari parti asal mereka dengan pelbagai alasan.


Akan tetapi, ramai yang mendakwa trend itu hanya sekadar satu taktik Politik pihak yang salin bermusuhan diantara satu sama lain untuk menjejaskan imej serta kredibiliti sesebuah parti itu sendiri.


Namun, apa yang pasti, sebelum ini pun kita dah pernah dengar dan baca luahan hati pengikut - pengikut PKR yang ternyata kecewa terhadap keputusan yang dibuat oleh pucuk pimpinan parti itu.


Mereka menganggap tindakan kepimpinan PKR telah membuat kesilapan yang cukup besar apabila menerima Tun Mahathir sebagai Pengerusi Pakatan dan calon Perdana Menteri gabungan tersebut.


Memandangkan suara hati itu tidak diambil peduli dan hanya ditong-sampahkan oleh pucuk pimpinan, maka tak hairan la kenapa mereka mengambil tindakan untuk meninggalkan parti.


Dari satu sudut, tindakan mereka itu jelas membuktikan bahawa PKR tidak benar - benar mengambil peduli dengan pandangan yang diluahkan oleh ahli diperingkat akar umbi mereka sendiri. Apatah lagi diorang nak menerima pandangan dari orang luar. Lagi la diorang buat tak kisah!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping