Khamis, Mei 03, 2018

Hahaha! Kan dah malu diri sendiri. Hari tu sibuk dia dok mempertikaikan pasal orang lain. Tapi sekarang, diri dia sendiri rupanya bukan pengundi di kawasan DUN Ketari dalam Parlimen Bentong.


Pun masih lagi calon DAPigs bagi DUN Ketari ini masih lagi nak anggap diri dia maksum? Masih nak anggap diri dia 'Telus' dan 'Ikhlas' terhadap rakyat dikawasan DUN Ketari itu sendiri?


Kalau kita tengok profail dia yang tersebar sebelum ini jelas membuktikan bahawa calon DAPigs itu hanya sekadar bermain wayang untuk memperbodohkan rakyat dikawasan DUN Ketari.


Sedangkan hakikatnya, dia sanggup menukar alamat tempat tinggal hanya semata - mata untuk menjadi calon dan bukannya ikhlas nak membantu menjaga kebajikan rakyat di DUN Ketari itu sendiri.


Sekarang sudah terbukti bahawa calon DAPigs itu telah MENIPU rakyat apabila semakan yang dibuat dengan SPR membuktikan bahawa dia bukan sahaja tidak mengundi di DUN Ketari, malah dia juga tidak mengundi dimana - mana kawasan dalam Negeri Pahang!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping