Isnin, April 29, 2019

Admin dapat jemputan ni dari sahabat - sahabat di Pahang. Dengar katanya ramai juga yang akan hadir di program Himpunan Penyatuan Ummah Pahang kali ini. Kalau ikut pertimbangan, boleh la pergi.
.
Pergi pun bukan ada sebab lain. Tapi sekadar nak melihat sambutan diperingkat akar umbi terhadap agenda Penyatuan Ummah ni. Adakah ia diterima disemua peringkat dan bukan pemimpin sahaja yang syok sendiri.
.
Dengar katanya sebelum ini, ada juga kekangan yang dibuat oleh pihak - pihak tertentu untuk menghalang program ini diadakan termasuk mempertikaikan mengenai isu permit kebenaran untuk penganjur.
.
Tapi itu semua dah menjadi kebiasaan dibawah Rejim Pakatan Hancing yang menguasai Putrajaya hari ini. Diorang mana boleh tengok rakyat bersatu padu, apatah lagi dikalangan umat Islam dan Melayu itu sendiri.
.
Diorang lebih suka memecah-belahkan rakyat dengan fitnah yang disebarkan supaya senang diorang nak kekal berkuasa. Dalam masa yang sama, habis semua harta rakyat di jual dan digadaikan demi kepentingan Politik Peribadi mereka sendiri.
.
Korang nak ke harta Negara dijadikan bahan lelongan sedangkan kos sara hidup semakin meningkat setiap hari? Kalau rasa dah tak sanggup hidu bau tengit hancing Rejim Pakatan Haprak ni, JOM SAMA-SAMA kita turun ke HIMPUNAN PENYATUAN UMMAH PAHANG HARI INI!!!
Categories: ,

4 ulasan:

 1. Punca dari mana yang membuat Negara hancur muflis?? Tanya je ???

  BalasPadam
 2. Adakah umah pecah

  BalasPadam
 3. Pecah terus belah..amin ya allah

  BalasPadam
 4. bab bab nak glemer mmg win la! Menipu? Eh! mana ada!

  BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping