Jumaat, Mac 06, 2015

Bagaikan sebuah 'Dejavu' yang datang menghantui kehidupan Si Nurul Izzah ni. Isu berkaitan dengan tuntutan fasakh terhadap suaminya sebelum ini kembali menjadi bahan bualan.

Semuanya gara - gara keGAGALan dia untuk berhadapan dengan Kebenaran dan berterus terang dengan rakyat diperingkat bawahan membuatkan isu itu kembali menjadi satu persoalan.

Kenapa dia failkan tuntutan fasakh tu terhadap suaminya dan mendesak agar hak penjagaan anak - anak diberikan kepadanya tanpa sebarang kompromi dicapai antara kedua - dua pihak?

Isu itu terus menghantui kehidupan Si Nurul Izzah yang pada ketika ini sedang mengalami tekanan jiwa ekoran keputusan mahkamah yang mendapati Papanya bersalah kerana meliwat.

Mesej yang menjadi viral di media sosial
Tanda tanya berhubung kehangatan isu rumah tangga Si Nurul Izzah tu timbul semula apabila kiriman mesej melalui aplkasi 'Whatsapp' ini menjadi viral, terutama dilaman - laman media sosial.

Persoalannya, adakah benar pendedahan yang dibuat seperti mana yang dimaklumkan didalam pesanan tersebut? Adakah benar Bekas Suami Si Nurul Izzah tu mangsa Papanya sendiri?

Apa yang jelas, soalan - soalan yang dibangkitkan ini perlu dijelaskan oleh Si Nurul Izzah tu sendiri. Jangan dia hanya sekadar cuba nak mengelakkan diri dari menjawab isu yang dibangkitkan.

Tak payah la dia nak meroyan tak tentu arah menuduh orang lain tak tentu pasal berhubung isu sama ada Papa dia layak atau tidak untuk menghadiri sidang Parlimen yang bakal berlansung minggu depan.

Tak perlu la dia nak menyalak dan membuat dakwaan kononnya Datuk Seri Zahid Hamidi sengaja melepaskan peluang untuk menegakkan Perlembagaan jika dia sendiri TAKUT nak tegakkan Kebenaran.

Berdepan la dengan rakyat. Belajar la cara untuk berterus terang. Jangan setakat pandai nak memutar-belitkan keadaan demi untuk menjaga kepentingan Politik Peribadi diri dia sendiri dan kemudian nak heret rakyat dalam masalah Peribadi yang dia hadapi!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping