Sabtu, Jun 01, 2013


Disebabkan kelantangan mulut puak -puak Pakatan Haramjadah tu sendiri, akhirnya membawa padah pada diri mereka. Sekarang senjata sudah makan tuan.

Walaupun sebelum ini salah seorang ADUN DAPigs dari kawasan Bentong tu dah tampil dan menafikan bahawa kejadian 'Blackout' tu berlaku, tapi ianya masih tak cukup.

Penyokong mereka diperingkat akar umbi masih lagi terus mempertikaikan mengenai perkara tersebut dengan dakwaan demi dakwaan dibuat dilaman sosial.

Kata mereka, ADUN DAPigs tu hanya menafikan bahawa mereka tidak terlibat dalam penyebaran SMS palsu berkaitan dengan kejadian 'Blackout' tu.

Tetapi, ADUN DAPigs tu tak de pulak menjelaskan kepada mereka mengenai apa yang sebenarnya berlaku didalam dewan sehingga pengumuman dibuat agak lewat.

Malah, ada juga penyokong Pakatan Haramjadah tu yang membuat dakwaan bahawa pada malam kejadian, ada dua buah kenderaan TNB masuk ke pusat penjumlahan undi.

Mereka menjadikan itu sebagai satu persoalan. Untuk apa kenderaan TNB tu masuk ke pusat penjumlahan undi tu? Kalau tak de apa - apa, kenapa sampai dua buah?

Tambah mereka lagi, dalam Himpunan - Himpunan Blackout sebelum ini, pemimpin Pakatan sendiri yang mengulangi, kejadian di Bentong dijadikan sebagai sandaran.

Mereka mendakwa, pemimpin Pakatan yang sebut kata Bentong salah satu kawasan yang berlaku Blackout dalam setiap Himpunan. Takkan pulak pemimpin diorang tu nak menipu?

Dan bagi mengukuhkan dakwaan tersebut, mereka mempersoalkan kenapa Himpunan tu dibuat kalau benar tak de tempat yang berlaku kejadian 'Blackout' sebelum ini.

Sehingga kini, tiada lagi sebarang laporan Polis dibuat bagi menyatakan bahawa ada kawasan yang berlaku 'Blackout' sewaktu penjumlahan undi diadakan.

Yang ada pun hanya pengakuan dari ADUN Seri Serdang kata di kawasan dia berlaku kejadian tersebut. Tu pun kawasan yang dia sendiri menang.

Sedangkan dakwaan Pakatan kata kejadian 'Blackout' tu berlaku untuk memberikan kemenangan kepada calon Barisan Nasional. Jadi, dimana tempatnya?

Nah!!! Itu yang dibangkitkan oleh pengikut - pengikut puak - puak Pakatan Haramjadah tu sendiri. Orang lain tak de pulak cakap banyak.

Jadi, disebabkan perkara itu, maka semua ADUN - ADUN DAPigs yang menang besar di Bentong sebelum ini bakal berhadapan dengan petisyen masing - masing.

Tinggal lagi, puak - puak Pakatan Haramjadah tu tak boleh nak salahkan orang lain dalam isu ni. Sebaliknya, diorang kena marahkan diri diorang sendiri.

Yang diorang BONGOK sangat nak menggembar gemburkan isu pasal kejadian 'Blackout' ni pasal apa? Saja nak buat isu sedangkan isu tu tak wujud? Tapi apa nak buat ye tak. Kalau tak MENIPU, macam mana diorang boleh menang!!!
Categories: , , ,

1 ulasan:

  1. Apa yang digembar gembur oleh puak2 pakatan haram adalah arahan dan perangcangan dari anwar yang sememang dicipta untuk membodohkan penyokong yang dah bodoh perasan pandai.

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping