Sabtu, Mei 02, 2015

Nampak gayanya, PAS di Rompin ni dah semakin ketandusan idea untuk mereka jaja dan menghasut rakyat agar membenci pihak Kerajaan. Usaha diorang sebelum ni GAGAL belaka.

Buat ceramah, tak ramai orang yang datang. Panggil penceramah, ada yang mula mempertikaikan kredibiliti penceramah tu sendiri. Sampai tahap, Timbalan Presiden pun kena halau balik!

Jadi sekarang, terpaksa la puak - puak PAS tu main isu 'Politik Longkang' untuk mendapatkan simpati dari kalangan rakyat dengan menyebarkan pembohongan yang jelas dan nyata.

Walaupun taktik yang digunakan oleh Si Nasa Tantawi ni hanya sekadar satu mainan 'Politik Longkang', tapi juak - juak PAS yang jumud tu tetap percaya jugak dengan taktik tu.

Sama la dengan taktik yang diorang guna sewaktu cuba nak hasut rakyat mengenai isu kenaikkan harga minyak sebelum ini. Pun ramai jugak juak - juak PAS yang Jumud tu percaya bulat - bulat.

Jadi, tak heran la bila Si Nasa Tantawi ni keluarkan status mendakwa yang telefon bimbit dia telah 'dipintas' oleh pihak - pihak tertentu, maka ramai jugak yang akan terpengaruh nanti.
Soalnya, kenapa kali ini Si Nasa Tantawi tu tak buat laporan Polis? Mana dia bukti yang mengatakan nombor telefon dia tu kena 'pintas' seperti mana yang didakwa? Takkan main cakap pakai air liur je!

Perkara tu tak menghairankan kita beb sebab taktik BASI tu jugak yang seringkali digunakan oleh puak - puak PAS tu untuk menutup kerja - kerja KOTOR diorang selama hari ini. Nanti senang sikit kerja diorang. Diorang yang sebar Fitnah, lepas tu diorang yang tak mengaku!!!
Categories: ,

2 ulasan:

  1. politikus JIN KOMPOT,,,,,,,,,,,,,,,mana ada lagi kejujuran dan kebenaran berlandaskan agama apabila wang dan pangkat jadi taruhan...............

    BalasPadam
  2. Ni isle cakap lain buat lain....

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping