Ahad, September 25, 2016

Ahli Majlis Perbandaran Kajang, Young Syefura Othman atau lebih dikenali sebagai Rara selamat bergelar isteri kepada pengurus pelaburan, Muhamad Masyhur Abdullah pada Sabtu.

Majlis perkahwinan Syefura yang juga Penolong Setiausaha Kebangsaan Wanita DAP bersama jejaka pilihannya itu diadakan di Sangkit Garden, Hulu Langat. Syefura kelihatan berseri-seri pada majlis perkahwinannya.
"Sudah tentu, saya rasa amat gembira. Saya kini lega kerana majlis ini sudah berakhir," kata Syefura.
Syefura, 27, menyifatkan suaminya sebagai seorang lelaki biasa. Dilaporkan Muhamad Masyhur, 29, ditahan pada Mei kerana didakwa mengeluarkan kenyataan menghina Tunku Mahkota Johor, Tunku Ismail Sultan Ibrahim di laman Twitternya.
Categories: , ,

6 ulasan:

  1. Tahun depan lagi bertambah baka baka haramjadah kat malaysia nihhhh.... baka pluralisma dah ada.... baka DAP evanglist...bakal menyusul...baka haramjadah syiah mungkin menyusul nnti....

    BalasPadam
  2. elok la dua2 kaki pembangkang..rasa diri dh bagus sgt.. dh sebumbung, lpas project.. blh berbincang cam mana nk atur strategy utk lawan sesama melayu dan jadi org suruhan barua dap...

    BalasPadam
  3. Rara harus cekal menghadapi tekanan bertalu-talu...tetapi janganlah leka pula, kekadang kena berada diatas dan kekadang di bawah...semoga berjaya menjadi politik yang tidak setuju dgn kontrak sosial..

    BalasPadam
  4. Pasangan yg secucuk...sama2 menjilat kafir harbi..

    BalasPadam
  5. Padan sunggoh. nanti dapat anak jangan ajar cara fitnah udah le

    BalasPadam
  6. Mmmg betullah pasangan kpd lelaki yg baik dari kalangan wanita yg baik dan bagi lelaki fasik dari wanita yg fasik juga ... sama2 ke syurga atau sama2 ke neraka. Itu pilihan masing2. Kalau ada keturunan pun tengok lah bagaimana didikan dan akhlaknya ... samada mengikut akhlah Rasulullah atau akhlak firaun atau dajjal ... maka celaka lah ...

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

SH mohon maaf kerana terpaksa me'moderate'kan ruangan komen ini kerana ada komen datang dari sumber yang tidak dapat dikenal pasti.

Komen la banyak mana yang korang nak komen. Bagi la pandangan korang mengenai isu yang dibangkitkan. Insya Allah SH akan approve semuanya. KECUALI yang jelas melanggar Akta SKMM.

Sekian, terima kasih.

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping