Selasa, November 29, 2016

Heh!!! Memang dasar kemaruk nak mencari Publisiti Murahan betul Si Wan Azizah ni ye. Nampak sangat macam puak Pakatan Haprak ni dah takde modal dan ketandusan idea untuk dijadikan bahan mempopularkan isteri kepada Si Ketua Penipu tu ye tak.

Hakikatnya, tindakan pihak yang sengaja menyebarkan gambar Si Wan Azizah tu hanya berniat nak meraih populariti murahan dan sokongan simpati dari kalangan rakyat je semata - mata. Bukannya nak memburukkan imej Presiden PKR tu.

Sebab realitinya semua orang tau yang Si Wan Azizah tu hanya seorang pemimpin yang boleh diibaratkan sama seperti 'Tunggul Kayu' je dalam PKR. Apatah lagi dia nak menjadi pemimpin utama dikalangan puak Pakatan Haprak tu secara terbuka.
Jadi, nak tak nak, terpaksa la puak Pakatan Haprak tu mencipta persepsi dan menyebar gambar seperti diatas sebagai taktik propaganda murahan bagi meraih sokongan simpati dengan niat nak tunjuk yang kononnya Si Wan Azizah tu ramai peminat.

Dan apa yang lebih memalukan ialah apabila laporan mendedahkan gambar Si Wan Azizah yang dicium oleh seorang 'Penganut LGBT' tu juga merupakan gambar lama kerana baju yang dipakai oleh Presiden PKR tu tertera logo 'Bershit 4'.

Maka kesimpulannya, nampak sangat yang tindakan puak - puak Pakatan Haprak tu menyebarkan gambar Si Wan Azizah tu hanya sekadar satu taktik Politik Murahan yang bertaraf Longkang demi nak menyelamatkan maruah Presiden PKR yang kian malap ditenggelami bayang - bayang Timbalan Presidennya sendiri!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

SH mohon maaf kerana terpaksa me'moderate'kan ruangan komen ini kerana ada komen datang dari sumber yang tidak dapat dikenal pasti.

Komen la banyak mana yang korang nak komen. Bagi la pandangan korang mengenai isu yang dibangkitkan. Insya Allah SH akan approve semuanya. KECUALI yang jelas melanggar Akta SKMM.

Sekian, terima kasih.

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping