Isnin, November 28, 2016

Apabila Shamsher Singh Thind, wakil DAP Bahagian Taman Chai Leng mengelarkan Pengerusi Parti Cap Bunga Raya, Tun Dr Mahathir sebagai Bapa Ayam pada Konvensyen DAP bertarikh 09/11/2016, masih belum kedengaran mana-mana pemimpin Parti Cap Bunga Raya yang kononnya cintakan Tun Dr Mahathir membela Mantan Perdana Menteri 22 tahun itu. 

Seburuk-buruk MIC dan MCA seperti yang dikatakan oleh Tun Dr Mahathir ketika memuji DAP baik, belum pernah seorangpun pemimpin-pemimpin MIC, MCA mahupun UMNO yang mengelarkan Tun Dr Mahathir sebagai Bapa Ayam mahupun pelacur.
Mana hero jaguh debat antara planet-planet galaksi, Syed Saddiq Palladium, mana jaguhan berkotak-kotak Ezam Mohd Noor, mana PERKASA, mana anak beliau sendiri yang kek hari jadi masih disuapkan oleh bapa beliau keluar mempertahankan maruah Tun apabila dihina. Dengan DAP, keseluruhan parti Cap Bunga Raya menikus dan telur tertelan masuk ke dalam kerandut!

Nasib baiklah Tun Dr Mahathir tidak dipelawa ke Persidangan Kebangsaan DAP minggu depan kerana Parti Cap Bunga Raya bukan parti komponen Pakatan Harapan, kata setiausaha organisasinya, Anthony Loke Siew Fook. Baca di sini. Kalau tidak entah apa sumpah seranah dikeluarkan ke atas orang tua itu oleh perwakilan DAP.

PS: Agak - agak siapa la 'PELACUR' yang dimaksudkan tu gamaknya ye? Adakah 'Pelacur' yang dimaksudkan itu ialah Si Ketua Penipu tu? Atau, adakah dia maksudkan Pelacur itu parti DAPigs sendiri???
Categories: ,

1 ulasan:

  1. Mahadir patut saman si Singh ni kerana menggelarnya sebagai bapa ayam. Ini suatu penghinaan yang amat jelek.

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping