Rabu, Mac 28, 2018

Memang tak boleh nak dinafikan lagi bahawa masih ada ahli PKR dipelbagai peringkat tidak dapat menerima sikap MUNAFIK yang dipamerkan pucuk pimpinan itu apabila menerima Tun Mahathir.


Walau apa pun alasan dan justifikasi yang cuba dilakukan oleh pucuk pimpinan parti itu, masih ramai dikalangan ahli PKR yang tidak bersetuju secara terbuka dengan tindakan tersebut.


Perkara itu dapat dilihat dengan jelas apabila semakin ramai ahli PKR mengambil tindakan keluar parti dengan alasan kecewa terhadap keputusan yang dibuat oleh pucuk pimpinan mereka.


Waima Wan Azizah dan anak beranaknya cuba nak jilat balik segala ludah dan kahak yang telah diluahkan selama ini terhadap Tun Mahathir, ianya tidak dapat diterima oleh ahli parti itu.


Hakikatnya, PKR sebelum ini ditubuhkan sebagai sebuah wadah perjuangan peribadi seorang pemimpin yang Gila Kuasa bernama Anwar Ibrahim yang telah dipecat oleh Tun Mahathir.


Mereka yang menjadi pengikut tegar PKR sebelum ini saban hari telah dimomokkan dengan propaganda yang menggambarkan Tun Mahathir sebagai seorang pemimpin Kejam dan Zalim. Jadi, tak payah la pucuk pimpinan parti tu cuba nak menipu diri mereka sendiri!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping