Rabu, April 04, 2018

Bila Otak Bersarang DAPigs
Maka muncul la watak yang sengaja tunjuk BIADAP macam ni!!!

Seorang wanita sengaja menimbulkan provokasi dengan memakai pakaian seksi menampakan bahagian kaki hingga ke peha dan memuat naik gambar tersebut melalui akaun Facebook miliknya dengan menganggap pihak masjid tidak mesra pengunjung.


Melalui screen shot yang tular di media sosial melihatkan aktivis feminisme yang dikenali sebagai Mariam Lee sengaja melakukan perkara yang tidak beradab sedemikian di dalam kawasan Masjid Negara, semalam.


Dia juga turut membandingkan keadaan di Jogjakarta tidak sama seperti di Malaysia yang bebas dan tidak dihalau dari kawasan berkenaan.


Tindakannya itu turut mendapat perhatian daripada Presiden Pertubuhan Gabungan Wanita Antarabangsa bagi Institusi Keluarga dan Pendidikan Berkualiti (WAFIQ), Prof Madya Dr. Rafidah Hanim Mokhtar selain mendapat komen-komen yang negatif dari netizen di media sosial.


“Semata-mata untuk membuktikan agama suka menghukum? Jika kita sudah tahu peraturan, adab yang digariskan, kenapa perlu sengaja melanggar peraturan yang telah digariskan sejak dari awal, kemudian menuduh masjid tidak mesra, tidak berdakwah?


“Memprovokasi, menimbulkan kemarahan orang ramai, kemudian membentak orang yang menegur sebagai menghukum, membawa “victim mindset” sudah menjadi modus operandi feminist yang memualkan,” ujar beliau melalui akaun Facebook miliknya.
Categories: ,

1 ulasan:

  1. KAMU BOLEH TELANJANG BOGEL DALAM RUMAH IBADAT KAMU?

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping