Khamis, April 05, 2018

Soalnya, kenapa tiba - tiba DAPigs mengubah pendirian untuk tidak menggunakan logo 'Roket' yang sememangnya cukup sinonim dengan mereka dalam Pilihan Raya Umum yang akan datang?


Jawapan mudahnya, kerana DAPigs takut pada bayang - bayang sendiri. DAPigs sedar persepsi rakyat terhadap parti itu memang tidak dapat dipadam. Nak pulak dikalangan orang Melayu.


Maka, parti yang dilabelkan sebagai 'Ultra Chauvanist' oleh Tun Mahathir sebelum ini terpaksa bermain wayang Politik dan bersetuju untuk tidak menggunakan logo tersebut buat sementara.


Namun, keadaan itu tidak sedikit pun mengubah persepsi rakyat terhadap parti tersebut biarpun Tun Mahathir tampil membuat pengakuan terbuka yang dia telah menipu dirinya sendiri.


Bak kata pepatah, Musang yang berbulu Ayam tidak dapat mengubah sikap asal mereka. Walaupun Serigala memakai bulu Kambing, ianya hanya semata - mata untuk menipu orang ramai.


Dalam erti kata lainnya, jika DAPigs mengubah penampilan mereka sekali pun, parti itu tetap tidak akan mengubah dasar perjuangan mereka yang memang telah wujud sejak sekian lama.


Hakikatnya, tindakan DAPigs itu hanya sekadar untuk mengaburi mata dan menipu rakyat dalam Pilihan Raya Umum yang akan datang secara terang - terangan. DAPigs ingat, dengan cara itu diorang boleh memperbodohkan orang Melayu!!!
Categories: ,

2 ulasan:

  1. Diakhir zaman Dajjal merupakan musuh nombor satu umat Islam, makluk ini sangat berkuasa, oleh yg demikian janganlah ada org2 Islam yg memilih pakatan yg belambangkan dajjal (mata satu) ini... Ayuh ramai2 kita tolak!

    BalasPadam
  2. Mmm kena beri perhatian jugak ni.. byk impaknya tu..

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping