Rabu, Mei 02, 2018

Selepas puas dia menghina "Orang Melayu Dah Lama Mati" di Permatang Pauh sebelum ini, Si Azmin Ali tu sekali lagi dengan lagak angkuh memperlekehkan parti lain yang bertanding dalam PRU kali ini.


Antara lain, Si Azmin Ali tu mendakwa parti yang selain dari Barisan Nasional atau Pakatan Haprak tu hanya ibarat Pengacau Undi semata - mata. Maka parti itu tidak perlu diberikan perhatian.


Sebagai rekod, selain dari Barisan Nasional dan Pakatan yang diwakili parti PKR, terdapat juga parti lain yang turut bertanding dalam Pilihan Raya Umum kali ini termasuk PAS yang sudah meninggalkan Pakatan.


Malah ada juga beberapa parti yang tidak sealiran dengan Pakatan turut bertanding kerana tidak berpuas hati terhadap pendirian gabungan pembangkang itu yang menerima Tun Mahathir.


Dari satu sudut, kenyataan Si Azmin Ali itu membuktikan bahawa Pakatan Haprak tidak menghormati kebebasan Demokrasi yang diamalkan di Malaysia walaupun selama ini mereka sendiri yang sering membuat tuntutan ke atas Hak Kebebasan dikalangan rakyat!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping