Selasa, Mei 01, 2018

Tak bermakna apabila DAPigs mengambil keputusan untuk menggunakan logo PKR dalam PRU kali ini maka perjuangan dasar agenda Politik parti itu akan terus terkubur begitu sahaja.


Sebaliknya, rakyat perlu bijak membaca strategi yang direncanakan oleh anak beranak Lim Kit Siang dan Lim Guan Eng yang tiba - tiba dengan rela hati menggunakan logo mata lebam Anwar Ibrahim.


Sudah banyak kali pengundi, terutama dikalangan mereka yang beragama Islam dan Melayu diminta agar berhati - hati dengan taktik licik serta agenda Politik Chauvinist DAPigs ini.Apa tidaknya di kala masih ramai orang Melayu-Islam masih takut-takut memangkah DAP dengan logo roketnya, peluang menggunakan logo PKR adalah kesempatan paling berharga bagi parti itu.


Nak pulak bagi mengaburi mata rakyat dari kalangan orang Melayu Islam dengan harapan taktik itu akan membuatkan mereka tidak sedar dengan agenda asal Politik Chauvinist DAPigs.


Bukan itu sahaja dominasi DAPigs dalam lebih menyerlah parti itu yang paling awal mengumumkan dua orang calon pemimpin mereka sebagai Bakal Menteri sedangkan parti - parti dalam gabungan Pakatan Haprak tu masih senyap seribu bahasa!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping