Berita Pahang

Isnin, April 09, 2012

Tasha Shila - Artis Baru Wanita Popular 
" Saya memang terharu dan sebak apabila mendapat tahu anugerah ini milik saya kerana saya sama sekali tidak sangka dengan kejayaan ini. 
"Namun dengan kejayaan ini, telah membuktikan bahawa kelab peminat saya iaitu Tasha Shila Team adalah sangat hebat dan kuat".

Ps: Nasib baik la Si Tasya Shila ni tak buat ucapan yang 'Klise' macam "Lihat lah Dunia!!!" Kalau dia buat, sure gempak. Tentu - tentu lepas ni dia dapat anugerah Artis Popular. Hehehe...


Ada jugak member Semut yang berseloroh semalam. Diorang kata ramai penyokong PAS yang naik pergi tengok Anugerah tu di Genting. 

Maklum la, nak tengok artis la katakan. Bukan ke sebelum ni, Si Mursyidul Am PAS tu pun sibuk nak jadi artis jugak. Jadi, apa salahnya kalau diorang tengok anugerah tu secara live!!! Hehehe...
Categories:

2 ulasan:

  1. Yolaaaaaaa Tasha,Datuk tu belikan borang blhla menang.

    BalasPadam
  2. npe blogger ni ske kaitkan ape sje ng politik???mnympah gua.bla la lu.umngok

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

SH mohon maaf kerana terpaksa me'moderate'kan ruangan komen ini kerana ada komen datang dari sumber yang tidak dapat dikenal pasti.

Komen la banyak mana yang korang nak komen. Bagi la pandangan korang mengenai isu yang dibangkitkan. Insya Allah SH akan approve semuanya. KECUALI yang jelas melanggar Akta SKMM.

Sekian, terima kasih.

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Yang Lain

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping