Rabu, Januari 23, 2013


Bagi mana - mana budak yang berumur bawah 18 tahun, adalah dinasihatkan supaya diorang jangan tengok gambar - gambar kat bawah ni. 

Takut diorang meroyan pulak nanti sebab gambar dibawah ni bukan sahaja boleh buat kita berdarah hidung. Siapa yang tak tahan tu, boleh buta mata wo.

Nak lagi ekstrem, takut pulak ada yang ambik garfu kat dapur dan cungkil bijik mata macam dalam cerita 'Ibu Mertua Ku' arahan Tan Sri P.Ramlee tu.

Tapi, itu hanya peringatan buat puak - puak Pakatan Pembangkang ni la. Maklum la. Diorang nak buat macam lelaki dalam gambar dibawah ni tak mampu. Yang diorang tau setakat menipu rakyat je la!!! Cakap je macam pandai, tapi bodoh bertingkat - tingkat!!!
Categories: , , ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

SH mohon maaf kerana terpaksa me'moderate'kan ruangan komen ini kerana ada komen datang dari sumber yang tidak dapat dikenal pasti.

Komen la banyak mana yang korang nak komen. Bagi la pandangan korang mengenai isu yang dibangkitkan. Insya Allah SH akan approve semuanya. KECUALI yang jelas melanggar Akta SKMM.

Sekian, terima kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping