Khamis, Disember 24, 2015

Kilafairy menegaskan bahawa dia mahu memberikan sepenuh perhatian kepada kerjayanya dan tidak mahu bergantung kepada mana-mana lelaki apabila melibatkan perkara yang menjadi impiannya.

Kata Kila yang sering dilabel sebagai "Angelina Jolie Malaysia" itu, dia tidak peduli soal cinta atau kekasih, dan jarang sangat berbicara tentang alam perkahwinan dengan keluarga mahupun rakan-rakannya.
“Memang saya tolak tepi dahulu soal cinta. Keluarga dan rakan-rakan memahami saya seorang yang kuat bekerja dan sebab itu mereka tidak banyak bertanya soal jodoh," katanya.
Jelas anak gadis kepada penyanyi 80'an Rohana Jalil ini,  dia mahu memenuhi beberapa impiannya terlebih dahulu sebelum memikirkan soal rumah tangga.
“Ada yang ingin saya capai dahulu sebelum berkahwin seperti memilik rumah sendiri dan beberapa buah kereta. Saya tidak mahu bergantung pada lelaki dan biarlah saya peroleh semua itu dengan usaha sendiri,” jelas Kila kepada sebuah portal hiburan.
Selain itu, pelakon yang memiliki bibir seksi ini juga turut menyatakan bahawa dia bersedia untuk melangkah lebih serius dalam percintaan bersama pelakon Indonesia, Hardy Hartono.

Kiranya, dia yakin yang dia boleh hidup buat masa ni tanpa lelaki biarpun ramai jantan kat luar sana yang memang geram nak menghimpit dia. Dalam erti kata lain, tak semestinya tanpa lelaki orang pompuan tu tak boleh berjaya!!!
Categories:

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping