Rabu, November 23, 2016

Heh! Silap orang pulak. Ingatkan dia sanggup menahan diri dari makan hanya kerana seorang selebriti yang berasal dari Negara Matahari terbit ni. Rupanya, nama je sama tapi orang lain. Bukan Maria Ozawa yang dipuja, tapi Maria Chin katanya.

Malam semalam, satu perhimpunan dikalangan pengikut - pengikut kumpulan Pro Yahudi yang 'Memuja' Bershit telah diadakan dihadapan bangunan Ibupejabat Polis Bukit Aman bagi menyatakan 'Solidairit' mereka terhadap Pengerusi NGO tersebut.

Dalam perhimpunan kali ini, ada 'drama swasta' yang turut dihidangkan kepada mereka yang turut hadir bagi meraih sokongan simpati murahan dari kalangan rakyat dengan mengadakan 'Mogok Lapar' yang 'dilakonkan' oleh seorang pengikut.

Ketika ditemui oleh pihak media, individu yang dianggap terlalu taksub dengan gerakan Bershit itu sanggup berikrar mahu 'Tidur dan Mogok Lapar' sehingga pemimpin pujaan dia dibebaskan dari tahanan pihak Polis bermula hari Jumaat ini.

“Walaupun kurang daripada segi fizikal, tetapi mental saya lebih kuat daripada orang biasa. Saya juga akan bermalam di sini bermula Jumaat ini sehinggalah Maria dibebaskan.
“Saya tidak makan dan minum apa-apa, kecuali sedikit air kosong apabila tekak dan bibir terlalu kering. Saya juga tidak takut dengan kemungkinan diganggu penguat kuasa pabila bermalam di sini nanti,” katanya.
Yang herannya, kenapa individu yang taksub dengan Bershit tu nak kena tunggu hari Jumaat baru dia nak mulakan Mogok Lapar dia sedangkan dia boleh bermula sejak dari malam semalam? Kan nampak sangat tak masuk akal tindakan tu?

Hakikatnya, kalau dilihat dari satu sudut, nampak sangat la yang individu tersebut hanya sekadar bermain Wayang Politik Retorik demi untuk meraih Publisiti Murahan yang bertaraf Longkang semata - mata untuk kepentingan diri dia sendiri.

Pokok pangkalnya, aksi Politik Longkang yang dipamerkan oleh puak Pakatan Haprak ni bagi mendapatkan sokongan simpati dari kalangan rakyat hanya sekadar meloyakan. Kot kalau buat Mogok Lapar demi untuk menjaga kebajikan rakyat tahan juga. Tapi kalau setakat nak buat benda tu untuk seorang Individu, baik tak payah. Mengabihkan masa je!!!
Categories:

1 ulasan:

  1. Sanggup mogok lapar demi maria taik.

    BalasPadam

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping