Rabu, November 16, 2016

Hahaha!!! Bakal Banduan pun pandai ambik peluang yang terhidang depan mata rupanya ye. Ingatkan bila dah nak disumbat masuk penjara ni, maka insaf la sikit Si Rafizi ni dari buat kerja - kerja haramjadah seperti yang biasa dilakukannya.

Tapi rupanya, Si Rafizi ni sedikit pun tak pernah lupa untuk mengambil kesempatan yang ada dan menambah-burukkan lagi keadaan. Nak pulak kalau ianya melibatkan pemimpin - pemimpin PKR dikalangan kartel Si Menteri Besar Selangor tu.

Jika sebelum ini, sewaktu membuat pendedahan mengenai penyelewengan dan Rasuah Betina yang didakwa berlaku dibawah kepimpinan Azmin di Selangor, Si Rafizi tu dilaporkan turut diserang oleh Si Mak Lampir ni dalam laman media sosial.

Jadi, tak heran la kalau sekarang Si Rafizi tu ambik kesempatan dan 'Memulang Paku Buah Keras' kepada Si Mak Lampir tu dengan mendesak supaya Pegawai Khas kepada Ahli Parlimen Ampang itu membuat pengisytiharan harta yang dimilikinya.

Dan dalam masa yang sama, Si Rafizi tu juga turut membuat desakan sedemikian kepada Ahli - Ahli Parlimen termasuk dikalangan Barisan Nasional untuk tidak memperlihatkan sikap prejudisnya terhadap Pegawai Khas kepada Si Mak Lampir tu.

Dari satu sudut, tindakan Si Rafizi tu buat desakan kepada semua Ahli Parlimen sebenarnya nak ditujukan kepada Si Mak Lampir tu sendiri. Tapi, dia tak nak la bukak kemaluan parti dia secara terbuka. Maka sebab itu dia terpaksa 'Pukul Keliling'.

Terbaru, melalaui pendedahan demi pendedahan yang disiarkan melalui laman media hari ini, Pegawai Khas merangkap Anak Ikan Si Mak Lampir tu dikatakan turut mempunyai rumah di Putrajaya dan di kawasan Ampang Saujana Elite.
Wow! Banyak betul harta Anak Ikan Si Mak Lampir ni ye. Memang hebat betul la ilmu 'Tarik Duit' yang diperturunkan oleh Si Mak Lampir tu kepada dia. Maklum la, Si Mak Lampir tu pun apa kurangnya. Dulu jual buah potong tepi jalan, sekarang dah jadi 'Hartawan Kereta Mewah'. Jadi, tak heran la kalau 'Anak Ikan' dia pun turut sama kaya Gila Babi!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping