Ahad, Ogos 06, 2017

Memang ianya tidak dapat nak dinafikan lagi bahawa PKR merupakan sebuah parti yang "Gila Jawatan". Baik dari pemimpin atasan sampai la yang dibawah. Semuanya sama belaka.

Kalau yang diatas, dia punya Gila Jawatan sampai tahap sanggup menabur fitnah dan merencana agenda untuk menyingkirkan rakan mereka yang sama parti dengan mereka sendiri.

Manakala yang dibawah ni pulak, sanggup menunggul-kayukan Presiden biarpun mereka sudah menerima arahan rasmi serta merta untuk melepaskan jawatan lantikan yang telah dibuat.


Melalui pendedahan yang dibuat oleh salah seorang Facebooker, kepimpinan parti itu di Kelantan tidak akan melepaskan jawatan lantikan itu walaupun sudah diberikan arahan yang jelas.

Katanya, beberapa hari yang lalu, dia berjumpa dengan Ketua AMK Kelantan dan mengiyakan beberapa isu yang telah dibangkitkan, khususnya berkaitan dengan Politik di Kelantan.

Facebooker itu menjelaskan mengenai tiga perkara yang menarik untuk dijadikan tanda soal ialah tentang amanat yang dikeluarkan oleh Si Ketua Penipu itu dalam konteks Politik di Kelantan.
1. Kekal berbaik dengan PAS sehingga PRU ke 14,
2. Jangan letak jawatan, dan,
3. Saifuddin Nasution telah menipu Wan Azizah.
Nah! Kenyataan itu membuktikan bahawa PKR ni memang kemaruk dengan jawatan sehingga mereka sanggup mengenepikan arahan rasmi yang telah dikeluarkan. Secara tidak lansung, tindakan itu telah berjaya 'Menunggul-Kayukan' Wan Azizah sebagai Presiden parti!!!
Categories: ,

0 comments:

Catat Ulasan

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping