Sabtu, Jun 02, 2012


Mengikuti tulisan Erma Fatima di Twitter, timbul rasa kagum dengan usaha dan juga penat lelah barisan pelakon juga krew penggambaran yang bersusah payah di Gunung Kinabalu.
Mereka berada di’sana untuk penggambaran drama Dejavu Di Kinabalu & salah satu adegan memerlukan mereka untuk mendaki ke puncak Gunung Kinabalu.
Tiz Zaqyah & Aqasha yang merupakan teraju utama drama ini antara mereka yang perlu memanjat ke puncak tertinggi Pulau Borneo itu, dan ia’nya bukan sesuatu yang mudah.
Erma Fatima menulis yang beberapa orang terpaksa berpatah balik termasuk salah seorang jurukamera beliau tetapi sessi penggambaran di’atas sana tetap dapat di’jayakan.
Gambar selepas ini adalah hasil tangkapan Erma Fatima & Tiz Zaqyah yang mereka kongsikan di laman sosial. - SUMBER

Categories:

1 ulasan:

Baca cerita lanjut di http://semuthitam80.blogspot.com

Ruangan Komen ini terpaksa dimoderatekan kerana terdapat komen yang tidak berkaitan seperti 'Perkhidmatan Ghaib' yang ditawarkan oleh mereka yang cuba mengambil kesempatan.

Pembaca boleh meninggalkan komen asalkan ianya tidak melanggar Akta SKMM. Namun perlu diingatkan, sebarang komen yang ditinggalkan adalah tanggungjawab pembaca sendiri dan ianya tidak ada kaitan dengan admin blog ini.

Sekian, Terima Kasih.

SUPPORTED BY:

Anda mungkin juga meminati:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain - Lain Artikel

Disclaimer

Assalamualaikum. Kepada semua pengunjung yang dihormati.

Blog ini khusus menceritakan mengenai isu - isu semasa. Perjuangan utama adalah bagi menegakkan yang Hak dan menentang yang Batil.

Artikel dalam blog ini sekadar ingin meningkatkan paradigma dan memprokasikan minda pengunjung.

Maka adalah disarankan kepada pembaca yang dihormati agar menggunakan otak dan akal yang dianugerahkan Allah S.W.T sebaik yang mungkin.

Bahan - bahan didalam blog ini boleh diulang terbit oleh mana - mana pihak. Namun pemilik blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap penyalah-gunaan asal oleh orang lain untuk tujuan propaganda mereka.

Sekian, terima kasih.

Ping